Klantgegevens

Afrekenen als gast of met een account

Bij Miamor Style kunt u zowel als gast of met een klantenaccount bestellingen plaatsen. Het maken van een klantenaccount kost maar enkele seconden, en maakt het plaatsen van volgende bestellingen nog eenvoudiger. U kunt een klantenaccount maken op de pagina mijn account. Het is niet verplicht u te registreren voor een klantenaccount.

Voordelen van een klantenaccount

Wanneer u een klantenaccount hebt kunt u bij uw volgende bestellingen inloggen voor of tijdens het afrekenen. Het afrekenen gaat dan vele malen sneller aangezien uw gegevens al vooraf door u zijn ingevuld. Ook hebt u overzicht over uw vorige bestellingen, kunt u een verlanglijst opstellen, en kunt u eenvoudig de status van uw bestelling volgen op de pagina mijn bestellingen. U kunt uw abonnement op onze nieuwsbrief beheren vanuit uw account.
Uiteraard gaan wij zorgvuldig om met uw gegevens. Lees voor meer informatie onze privacy policy.

Afrekenen als gast

U kunt ook afrekenen als gast bij Miamor Style. Dit betekent dat uw gegevens niet voor u onthouden worden voor een volgende bestelling. Ook kunt u de status van maar één bestelling per keer volgen.

Mijn account

Op de pagina mijn account kunt u uw klantenaccount beheren. Hier kunt u bijvoorbeeld uw adres wijzigen, de status van uw bestellingen volgen, vorige bestellingen bekijken en uw verlanglijst beheren.

Mijn bestellingen

Op de pagina mijn bestellingen kunt u een overzicht vinden van al uw bestellingen bij Miamor Style. Wanneer u geen klantenaccount hebt kunt u hiervoor de pagina volg mijn bestelling gebruiken.